16.02.2021 319

1938 yılında köy imecesi tarafından yaptırılan okulumuzda  1 Derslik ve 1 öğretmen ile ilkokul olarak hizmet verilmeye başlanmış,1994-1995  eğitim-öğretim yılında yapımı tamamlanıp hizmete giren bugünkü binamızda 4+4+4 eğitim sisteminden sonra birinci kat ilkokul ikinci kat ortaokul olarak kullanılmaktadır.

1995 yılında hizmete giren okulumuz 8 derslik, 2 idare odası , çok amaçlı  salon  ve laboratuvardan oluşmakta olup  kaloriferle ısıtılmaktadır.Ön bahçesinin ihate duvarları ve korkuluk demirleri yapılmış olup okul bahçemizde basketbol,voleybol ve futbol sporları yapılabilmektedir. 2011-2012 eğitim öğretim yılında ise okulumuzun iç donanımı büyük oranda yenilenmiş olup bütün haliyle eğitim-öğretime hazır bir şekle getirilmiştir. Mahallemizde gösteri ve tören alanı olmadığından bu tür faaliyetler genellikle okulumuz bahçesinde yapılmaktadır.